Печиво без випічки з джемом

Печиво без випічки з джемом простий рецепт.

Інгредієнти

ДЛЯ ПЕЧИВА:
Мигдаль 1 склянку
Кокосове масло або паста 2 ст. л.
Мед або сироп агави або сироп топінамбура 2 ст. л.
Щіпка рожевої солі
Ванільний екстракт 1/2 ч. л. (можна без)
Кориця 1/2 ч. л.
Склянку вівсяних пластівців

ДЛЯ ДЖЕМУ:
Суміш ягід (у автора чорниця і агрус) – 1 склянка
Мед або сироп агави або сироп топінамбура 2 ст. л. (або за смаком)
Насіння чіа 4 ст. л.

Печиво без випічки з джемом покроковий рецепт

1. Для печива, помістити всі інгредієнти, за винятком вівсяних пластівців в блендер і подрібнити до отримання густого, трохи комковатого тесту. Додати вівсяні пластівці і прокрутити ще раз, щоб все перемішалося і пластівці стали трохи мельче.
2. Сформувати з отриманої суміші кульки діаметром близько 2-3 см. і продавити в центрі кожного з них невелике поглиблення великим пальцем. Прибрати заготовки в холодильник приблизно на час.
3. Для джему, помістити ягоди і підсолоджувач в блендер і подрібнити до отримання однорідної маси. Перекласти масу в невелику чашку і вмішати насіння чіа. Дати суміші постояти 15 хвилин до загустіння, після чого заповнити отриманим джемом застиглі печеньки. P. s. печиво можна зберігати в холодильнику до 3х дней.