Чізкейк з ягодами і білою глазурю з випічкою

Як смачно зробити Чізкейк з ягодами і білою глазур’ю з випічкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Основа:
100г (1)-вершкове масло
90г – цукор
2 г-сіль
50г -кукурудзяний крохмаль
180г -борошно
25г- мигдальна борошно
15г -вода
40г(2)-вершкове масло

Сирний шар:
680г-сирний сир вершковий
2 шт-яйце
1 шт-жовток
110г-цукор
110г-вершки 33%

Глазур:
75г-білий шоколад
35г-рослинна олія

Чізкейк з ягодами і білою глазур’ю покроковий рецепт з випічкою

1. Змішати м’яке вершкове масло(100г), цукор, сіль, два види борошна, крохмаль і перемішати до стану вологою крихти, додати воду і перемішати. Запікати при температурі 160 ° С на 20 хвилин. В процесі перемішати 2 рази, охолодити. Крамбл перемолоти в дрібну крихту, змішати з вершковим маслом кімнатної температури(40г).

2. Кільце змастити вершковим маслом, поставити на лист пергаментного паперу і сформувати основу з бортиками, на бортики потрібно 2/3 всього крамбла. Відкласти в холодильник до використання. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Все об’єднати і викласти на основу.
3. Випікати при 110С 130 хвилин на водяній бані. Охолодити, прибрати в холодильник на 6 годин. Розтопити разом і добре перемішати, вилити на охолоджений чізкейк і прибрати в холодильник для стабилизации.