Сирна паска з апельсинами і розпушувачем

Сирна паска з апельсинами і розпушувачем рецепт простий готуємо? Ну це звичайно більше кекс, а не класичний паску, але все ж дуже смачний, швидко готується і не сухий усередині.

Інгредієнти

✅Масло вершкове – 120 гр
✅Цукор – 150 гр
✅Сир – 120 гр (брикетний)
✅Яйця – 1 шт
✅Цедра апельсина
✅Апельсиновий сік – 50 гр
✅Розпушувач – 10 гр
✅Борошно – 300 гр
✅Сіль – 1 щіпка
✅Цукати

Сирна паска з апельсинами і розпушувачем покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури збити з цукром, додати яйце, збити в пишну масу. Додати цедру апельсина, сік апельсина, сир і гарненько взбить.

2. Далі додаємо сіль і борошно з розпушувачем – вимішуємо тісто і вмішуємо в нього цукати (можна допомогти собі руками, тісто дуже м’яке і майже не липне до рук)

3. Ділимо тісто на 2 частини і викладаємо у форми. Випікаємо в розігрітій духовці 180 градусів до сухої сірники хвилин 30 – орієнтуйтеся на свою духовку. Прикрашаємо на свій смак. Смачно, соковито, ароматно!

Відео рецепт 👇