Тістечко білочка зі згущеним молоком і горіхами

Як смачно зробити Тістечко білочка зі згущеним молоком і горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Найсмачніше зимовий тістечко “Білочка”🌰🌰🌰 Горіхи, згущене молоко, вершки і “мармеладний” бісквіт – це блаженство😋😋😋 Ставте лайк ❤ в подяку за мою роботу, зберігайте, надсилайте подругам, мамі і, звичайно, готуйте своїй родині – всі будуть в захваті🔥🔥🔥

Інгредієнти

🌰2 великих чи 3 середніх яйця
🌰125г цукру
🌰125г молока
🌰100г родзинок
🌰1ч.л.соди
🌰1 ст. л. оцту 6-9%
🌰140г борошна

Крем:
🌰190г згущеного молока
🌰250г холодних вершків 33%
🌰150-200г горіхів

Тістечко білочка зі згущеним молоком і горіхами покроковий рецепт

1. Включити духовку на 180°С. Ізюм вимити, обдати окропом, обсушити і подрібнити в блендері або м’ясорубці. Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки з половиною цукру до посветления. Білки збити до піків з другою половиною цукру. Додати в жовтки молоко, родзинки, соду, погашену оцтом. Збити до об’єднання. Потім додати борошно, розмішати до однорідності. Ввести білки і акуратно перемішати знизу вгору, лише до об’єднання. Вилити тісто на застелене пергаментом деко, разровнять.

2. Випікати при 180°С близько 10-30 хвилин до зарум’янювання. Стежте, у всіх печі різні. У мене за 10 хвилин випікся. Зняти з пергаментом, остудити. Горіхи підсмажити на сковороді, помішуючи. Остудити, перетерти в руках, очищаючи від шкірки. Подрібнити горіхи в блендері. Остиглий бісквіт розрізати навпіл. Збити вершки, поступово ввести сгущенку.

3. Намазати один корж половиною крему, присипати частиною горіхів, накрити другим коржем, змастити залишилися кремом і засипати горіхами. Відправити просочуватися на 6-8годин в холодильник. Потім розрізати на прямокутні шматочки. Можна насолоджуватися😋