Нарізну тістечко Пташине молоко з персиками

Як зробити Нарізну тістечко Пташине молоко з персиками рецепт. Тістечка виходять дуже ніжними. Можна зробити у вигляді невеликого тортика. Для збірки я використовувала металевий квадрат 16/16 див. Розрізала на 4 квадрата. Тістечка виходять досить великими. Можна розрізати на 6 частин.

Інгредієнти

КОРЖ:
Яйце 2 шт.
Цукор 80 гр.
Борошно 80 гр.

СУФЛЕ:
В діжу:
35 гр білка
Щіпка лім. кислоти

Сироп:
75 гр. води
5 гр. агар
100 гр. цукру
50 гр. глюкози (тримолин)
Крем:
30-40 гр. пюре персика
80 гр. масло вершкове
40 гр. молоко згущене

ДЕКОР:
2 невеликих персика.

Нарізну тістечко Пташине молоко з персиками покроковий рецепт

1. КОРЖ:
Збити яйця з цукром в тугу піну. Додати борошно. Акуратно перемішати. Викласти на деко застелений пергаментом (після вирізати формою в якій будете збирати тістечка). Поставити в заздалегідь розігріту духовку до 180С на 15-20 хвилин. Остиглий корж можна просочити молоком.
2. Всі інгредієнти кімнатної температури. Збити білки в щільну піну. З’єднати всі інгредієнти для крему і збити міксером. Одночасно зварити сироп до 110С. В щільну білкову масу влити сироп тонкою цівкою. І збити до густоти. Зменшити швидкість міксера і в кілька прийомів ввести крем. Добре перемішати лопаткою і викласти масу у форму. Прибрати в холодильник на 3-5 часов.
3. ДЕКОР:
2 невеликих персика. У мене була пачка готового апельсинового желе. Готуємо желе по інструкції. Повністю охолодити. Персики нарізаємо невеликими кубиками й викладаємо на суфле. Вливаємо желе. Прибираємо в холодильник до застигання. Розрізаємо на пирожные.