Медовий рулет Медовик

Як зробити смачний Медовий рулет Медовик рецепт простий.

Інгредієнти

Яйце с1 – 3 шт
Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л
Мед – 2 ст. л
Кориця – 1 ч. л
Сіль – щіпка
Сир м’який 5% – 200 гр
Розпушувач – 1 ч. л

Інгредієнти для начинки:
Рікотта – 200 гр
Мед – 1 ст. л

Інгредієнти для прикраси:
Червона смородина (можна інші ягоди)
Фісташка

Медовий рулет Медовик покроковий рецепт

1. Білки відокремити від жовтків. У глибокій мисці змішати жовтки, сир, мед, корицю, крохмаль і розпушувач. Білки збити в густу піну з дрібкою солі і ввести в тісто за допомогою силіконової лопатки. Деко застелити килимком (краще всього використовувати тефлоновий або силіконовий) і розмістити рівномірно тесто.
2. Випікати в розігрітій духовці до 180 градусів 15 -20 хвилин. Готового бісквіту дати повністю охолонути. Поки бісквіт остигає, необхідно приготувати начинку. Змішати риккоту і медом з допомогою миксера.
3. Намазати бісквіт рівномірно кремом (зручно робити за допомогою кондитерського мішка) і згорнути рулет. Зверху прикрасити залишилися кремом, ягодами і дробленої фісташкою. Дати постояти в холодильнику мінімум 1-2 часа.