Пісочне печиво з начинкою тоффі

Скажу відразу – це нереально смачно 😋 тому біжіть готувати) Як зробити Пісочне печиво з начинкою тоффі рецепт простий.

Інгредієнти

Для тесту:
Вершкове масло 82% – 120 р
Борошно – 240 р
Цукрова пудра – 90 р
Яйце – 1 шт
Мигдальна борошно – 30 р
Сіль – щіпка

ТОФФІ:
Цукор – 100 г
Вершки 33% – 100 г
Вершкове масло – 50 г
Молочний шоколад – 40 г
Желатин – 3 г
Вода для замочування желатину – 18 р
Сіль – щіпка невелика

Пісочне печиво з начинкою тоффі покроковий рецепт

1. Для тіста:
частіше міксера насадкою весло змішати масло кімнатної температури, борошно, мигдалеву борошно, цукрову пудру і сіль до стану крихти. Додати яйце і, як тільки тісто почне збиратися в ком, припинити заміс. Розкачати між двома листами пергаменту товщиною в 3-4 мм і прибрати в холод хвилин на 20. Дістати з холоду, вирізати з тіста кружечки. Випікати при 160* до рум’яного кольору) час випічки підбирайте під свою духовку. Охладить.

2. Желатин замочити у воді. Залишити для набухання. цукор розтопити в сотейнику з Товстим дном (робимо суху карамель).. коли цукор придбає рідку консистенцію – додати гарячі вершки, акуратно перемішати і довести до температури 108* Додати шоколад, перемешать.

3. В мікрохвильовці прогріти набряклий желатин (АЛЕ не доводити до кипіння) і перемішати. Желатин вилити в карамель, додати сіль, пробити блендером, процідити. Охолодити до 35-40*, додати масло кімнатної температури, пробити блендером, дати стабілізуватися години 4.

4. На печиво відсадити карамель, накрити другим печивом. Зберігати печиво краще в прохолодному місці в контейнері, АЛЕ воно довго у вас не зберегтися 🤣 Це дуже смачно)