Тістечко снікерс в домашніх умовах

Як зробити дуже смачне домашнє Печиво снікерс в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

Шоколадний безглютеновый бісквіт:
1. Вершкове масло – 20г
2. Темний шоколад – 65г
3. Кокосова борошно – 35г
4. Яєчний жовток – 3 шт
5. Яєчний білок – 100г
6. Цукор – 30г

Нуга:
1. Білок – 100г
2. Цукор – 30г
3. Мед – 100г
4. Сироп глюкози – 80г
5. Цукор – 220г
6. Вода – 50г
7. Темний шоколад – 30г

Солона карамель:
1. Цукор – 200г
2. Вершки – 160г
3. Вершкове масло 82,5% – 30г
4. Сіль велика – 1 щіпка
5. Арахіс – 200г (смажений)

Шоколадна глазур:
1. Шоколад темний – 500г
2. Какао-масло – 30г
5. Рослинне масло – 60г

Тістечко снікерс в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Шоколадний безглютеновый бісквіт:
1. Розтираємо жовтки і борошно до однорідності.
2. Вершкове масло і шоколад розтопити, додати в суміш борошна і жовтки, перемішати.
3. Приготуйте з інгредієнтів 5 і 6 французьку меренгу. Частинами введіть в шоколадну суміш.
4. Випікайте в розігрітій до 180° духовці 10-12 хвилин, остудити, прибрати в холодильник.
2. Нуга:
1. З білків і цукру зробити французьку меренгу.
2. Мед, глюкозу, цукор і воду помістіть в сотейник з товстим дном і варіть, поки сироп не стане 139°, це важливо.
3. У білки тонкою цівкою почати вводити сироп (міксер при цьому працює на середньої потужності). Маса буде пишна і повітряна.
4. Додайте крихту з шоколаду. Маса трохи осяде, але це не критично. Вона навіть чимось буде схожа на зефірну масу.
5. Швидко перекладіть нугу на шоколадний бісквіт і розрівняйте. Приберіть в холодильник.
3. Солона карамель:
1. Цукор розтопити, додати вершкове масло, перемішати.
2. Після додати гарячі вершки і ще раз перемішати.
3. Додати сіль і арахіс. Повернути на плиту, варити помішуючи, на середньому вогні близько 10 хвилин.
4. Трохи остудити і викласти поверх нуги у рамку. Прибрати в морозилку на 10-12 часов.
4. Шоколадна глазур:
1. Шоколад розтопити, додати розтоплене какао-масло і рпстительное масло. Добре перемішати.
2. Охолодити в холодильнику 7-10 хвилин і использовать.
5. Збірка:
1. Тістечка доставити з рамки (я по краях проходилася гарячим ножем) і нарізаємо на порційні шматочки.
2. Занурити кожне тістечко в глазур, залишки отстучать і покласти на силіконовий килимок. Зверху зробити характерний малюнок для батончика.
3. Тістечка прибрати в холодильник до подачі на стіл. Приємного апетиту!

6. Кілька моментів:
1. Карамель робіть з додаванням сіль або солоного арахісу. Так буде не нудотно.
2. Шоколад використовуйте темні (від 54%)
3. Слідкуйте за температурою сиропу для нуги! Недоварите – нуга не стабілізується.
4. Я використовую рамку – 20×20×5.