Чізкейк без випічки з печивом і желатином

Як смачно зробити Чізкейк без випічки з печивом і желатином простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Знаєте, раніше я не любила слухати таку музику, а зараз мені тааааак подобається! Можу хоч 24 години на добу слухати.

Інгредієнти

🔸печиво – 250-300г (у мене ювілейне)
🔸вершкове масло – 100 гр.
🔸крем-чіз – 400 р
🔸вершки 33% – 500 мл
🔸цукор – 120 г
🔸ванільний цукор – 1 пакетик
🔸желатин – 10 гр.
🔸вода для желатину – 50-70 мл

Чізкейк без випічки з печивом і желатином покроковий рецепт

1. ️желатин Заллємо водою, перемішаємо і відставимо убік. ️Печиво подрібнюємо блендером в крихту. Можна зробити це з допомогою качалки і пакета. Вливаємо розтоплене масло. Перемішуємо. Повинен вийти «мокрий пісок».

2. Утрамбовуємо масу дуже щільно в роз’ємну форму або кільце. Залишаємо в сторону. ️Крем сир перемішуємо з цукром і ванільним цукром. ️Вливаємо вершки. На низькій швидкості міксера всі з’єднуємо (збивати посилено не треба). ️Желатин нагріваємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Головне-не перегріти! ️

3. Вливаємо його в крем і перемішуємо міксером. Виливаємо крем на основу. Розрівнюємо. Прибираємо або в морозилку на 40 хв, або в холодильник на кілька годин. Можна подати з варенням або те, що любите. Все на ваш смак! Дуже красиво і смачно буде з ягодами!