Домашній торт Панчо персиками, ананасами і волоськими горіхами

Дівчинки, з таким тортом впорається вже точно кожна. Тому терміново йдемо готувати 😄🤍💁🏻♀️ Як зробити Домашній торт Панчо персиками, ананасами і волоськими горіхами рецепт простий.

Інгредієнти

▪️БІСКВІТ
◽️Яйця – 2шт
▫️Цукор – 250г
▫️Ванілін або ванільний цукор
◽️Сіль – 1 год.л
◽️Сода – 1 ч. л
▫️Молоко – 250мл
◽️Борошно – 250г
◽️Какао – 45г
◽️ Олія соняшникова – 80мл
◽️ Оцет 6% – 1ст.л

▪️КРЕМ
▫️Вершки 33% – 600г
▫️Сметана 20-25% – 300г
▫️Цукрова пудра – 160г
▪️НАЧИНКА
▫️Ананаси – 150г
▫️Персики – 150г
▫️Волоський горіх – 70г

Домашній торт Панчо персиками, ананасами і волоськими горіхами покроковий рецепт

1. Готуємо Бісквіт. В миску, додаємо яйце, Цукор, сіль, соду, ванілін або ванільний Цукор, молоко і перемішуємо. Далі просіваємо разом борошно і какао,все збиваємо. І наприкінці ще додаємо рослинне масло і оцет. Відправляємо заздалегідь розігріту духовку до 160 – 170° на годину. Готовність перевіряємо зубочисткою, суха значить готово. З бісквіта що залишився вирізаємо корж, який буде служити одному торта,а решта нарізаємо на середні кубики.

2. Робимо крем 🤍 збиваємо жирні охолоджені вершки 33 % цукрової пудри, далі додаємо сметану і перемішуємо акуратно лопаткою, збивати не потрібно. Збираємо торт. Глибоку миску застеляємо харчової пленкой.

3. Квадратні бісквіти занурюємо в невелику кількість крему і відправляємо в миску шар за шаром, між шарами чергуємо начинку з персиків, ананасів, волоських Горіхів і бисквит.

4. Кожен шар добре утрамбовуємо, а останній завершуємо круглим бісквітом. Накриваємо харчовою плівкою, відправляємо в холодильник на ніч або на 4-6ч В Завершенні залишками крему трохи вирівнюємо і прикрашаємо на свій вкус.

Відео рецепт 👇