Щільний крем-чіз для вирівнювання торта

Як зробити смачний щільний крем-чіз для вирівнювання торта на олії простий рецепт.

Інгредієнти

130 гр вершкове масло (розм’якшене)
90 гр цукрова пудра (можна частину замінити цукром)
350 гр сирний сир (у мене kalleh)

Щільний крем-чіз для вирівнювання торта покроковий рецепт

1. Збиваємо з допомогою міксера м’яке вершкове масло з цукровою пудрою до пишноти (до речі, масло, повинно бути вищої якості, у мене president). Потім додаємо масло холодний сирний сир і ще раз збиваємо в міксері до однорідності (~1 хв).

2. Крем готовий, можете пофарбувати його в будь-який колір за допомогою лопатки будь-яким барвником. Цей крем краще готувати відразу перед складанням або за пару годин до нее.

3. Масляний крем ідеально підходить для обтягування тортів, особливо влітку, бо жарко. В начинку краще цей крем не використовувати, плотный.