Малиновий рулет з маскарпоне

Як зробити смачний Малиновий рулет з маскарпоне рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

1. Яйце – 3 шт.
2. Цукор – 150 грам
3. Ванільний цукор – 1 ч. л.
4. Борошно – 160 грам
5. Розпушувач – 1 ч. л.
6. Малина – 170 грам
7. Вершки 33-35% – 100 мл
8. Цукрова пудра – 1 ст. л.
9. Маскарпоне – 250 грам
10. Олія для змазування форми

Малиновий рулет з маскарпоне покроковий рецепт

1. включаємо Духовку на t180. Яйця з 2 видами цукру збиваємо міксером 3-4 хвилини до білої пишної маси. Просіваємо борошно з розпушувачем і міксером замішуємо однорідне тісто. Додаємо 100 грам малини і перемішуємо лопаткою. Деко застеляємо пергаментом і трохи змащуємо рослинним маслом. Викладаємо тісто на деко і вирівнюємо (приблизно 25см*30см). Випікаємо в духовці 12 минут.

2. Коли бісквіт готовий перекладаємо його верхи на рушник, знімаємо пергамент і разом з рушником скручуємо рулет, даємо повністю охолонути. Коли рулет охолов, робимо крем. Холодні вершки з цукровою пудрою збиваємо до міцних піків, додати Маскарпоне і перемішуємо до однорідної массы.

3. 60 грам малини можна відразу додати в крем і перемішати або спочатку на рулет викласти крем, а потім на крем викласти малину. Розкручуємо рулет, на рулет викладаємо крем, вирівнюємо ( з кінця рулету, який буде вниз залишаємо 1 см без крему, щоб при згортанні крем не витік). Рулет прибираємо в холодильник мінімум на годину. Прикрашаємо за желанию.