Хрусткі шу тістечка із заварним кремом і начинкою

Як смачно зробити Хрусткі шу тістечка із заварним кремом і начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
85 г світло-коричневого цукру
85 г несолоного вершкового масла
85 г універсальної борошна
Щіпка солі

Заварне тісто:
1/2 склянки води
43 г несолоного вершкового масла
5 г цукру
1/4 ч. л. солі
64 р універсальної борошна
2 великих яйця

Начинка:
Збиті вершки або інший крем

Хрусткі шу тістечка із заварним кремом і начинкою покроковий рецепт

1. Для тесту, у мисці змішайте масло і світло-коричневий цукор з допомогою лопатки до отримання однорідної кремоподібної маси. Додайте борошно і сіль і перемішайте до однорідності. Помістіть тісто між двома пергаментними листами і розкачати його до товщини 3 мм В морозильник на 1 час.

2. Після, вирізати кружечки. Для заварного тіста у каструлю додати воду, масло, цукор і сіль і довести до кипіння на середньому вогні. Зніміть з вогню і додайте в суміш борошно. Перемішайте до утворення тіста. Повернути на вогонь і варити тісто 2-3 хвилини, постійно помешивая.

3. Зніміть з вогню і дайте тісту трохи охолонути. Додайте яйця порціями і перемішуйте, поки вони не стануть гладкими і блискучими. Перекласти в кондитерський мішок з круглою насадкою. Викладіть заварне тісто шириною 5 см. на деко, застелене папером для випічки, залишаючи між ними досить места.

4. Зверху накрийте кожне заварне тісто кружечками замороженого тіста, злегка придавлюючи, щоб воно приклеїлося. Випікати в попередньо розігрітій до 190°C духовці близько 30 хвилин або поки вони не стануть золотисто-коричневими і не поднимутся.

5. Вимкнути духовку і дати охолонути в духовці з відчиненими дверцятами 15-20 хв. Проткніть отвір в нижній частині і наповніть їх збитими сливками.

Відео рецепт 👇