Домашнє печиво персики зі згущеним молоком

Одне з перших фото в моєму профілі-це печиво «Персики» 🍑. Пробувала готувати 3-4 варіанти, різні рецепти, але найбільш близький до мого ідеалу я приготувала вчора. Як зробити Домашнє печиво персики зі згущеним молоком рецепт простий.

Інгредієнти

Персики:
-150 гр вершкового масла 82,5%;
-50 гр сметани 20%;
-2 яйця категорії С0(або 115-120 гр);
-190 гр цукру;
-10 гр цукру з натуральною ваніллю;
-400 гр борошна(у мене «Пудів»);
-6 гр соди;
-380 гр вареного згущеного молока;
-мигдаль;

Для оформлення:
-сік моркви;
-сік буряка;
-цукор

Домашнє печиво персики зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Вершкове масло розтопити на водяній бані. В окремій ємності збити яйця з цукром і цукром з натуральною ваніллю протягом 1-2 хв, потім додати сметану, трохи тепле розтоплене вершкове масло і соду, збити на мінімальній швидкості до з’єднання. Далі частинами ввести просіяне борошно, хочу зазначити тонкість(!), у мене вийшло 460 гр борошна, тобто на 60 гр більше ніж зазначено в рецепті. Рекомендую йти з «відчуттям», орієнтуватися по консистенції тесту, воно повинно бути ніжним і не «забитим».

2. Отже, замісити тісто, зібрати в кулю, накрити харчовою плівкою і дати відпочити 5-7 хв. Далі поділити тісто на 16 шматочків по 60 гр. З кожного шматочка сформувати кульку і розрізати навпіл дуже гострим ножем (для того щоб зберегти форму і ополоники були ідентичними один одному).
3. Заготовки розподілити на деку прокладеному пергаментом , залишити на 3-5 хв при кімнатній температурі, потім випікати при 170 С 15-17 хв (у мене режим «верх-низ-конвекція). Важливо не пересушити! Готові половинки трохи остудити і ще з теплих заготовок вийняти серединку з допомогою чайної ложки.

4. Всі «серединки» знадобляться для начинки (їх необхідно подрібнити в крихту). З’єднати варену згущенку з сухарями і наповнити половинки Персиків», потім за бажанням додати мигдаль. Для оформлення знадобитися сік моркви та буряків. Натерти моркву і буряк, віджати сік, потім кондитерської пензлем, щедрим шаром нанести сік моркви та буряків, посипати сахаром.