Річний ягідний торт без випічки з сиру, печива та ягід

Літній ягідний торт без випічки з сиру, печива і ягід простий рецепт 😍Ви тільки зацініть, який він виходить красивий і смачний👌Я впевнена, він скорить серце ваших домочадців💪Так що всім терміново готувати😁Ну і лайк❤ поставити не забудьте, це важливо🙏

Інгредієнти

на форму 26 см (якщо у вас 22 і менше зменшуйте всі вдвічі):
✔️Печиво «Ювілейне» – 300 грам
✔️Сир мелкозерный – 1 кг
✔️Вершки 33% 500 мл
✔️Ванільний цукор – 20 грам (2 пакетики)
✔️Желатин – 2 пачки: одна 30 грам, друга 20 грам
✔️Вершкове масло – 150 грам
✔️Сахрная пудра – 400-500 грам (за смаком)
✔️Ягоди (на ваш смак).

Літній ягідний торт без випічки з сиру, печива і ягід покроковий рецепт

1. Печиво «Ювілейне» подрібнити в крихту, змішати з розтопленим вершковим маслом. Отриману масу викласти в роз’ємну форму для випічки, рівномірно розподілити на дні і утрамбувати. 1 пачку желатину залити 150 мл води і залишити набухати. Сир збити з цукровою пудрою і ванилином.

2. Набряклий желатин поставити на повільний вогонь до повного розчинення, не доводячи до кипіння, потім зняти з вогню і процідити через ситечко в сирну масу прямо в гарячому вигляді. Ретельно перемішати сирну масу з желатином. Окремо збити вершки до повного загусання, потім з’єднати їх з сирною масою, акуратно і ретельно перемешать.
3. Отриману однорідну масу вилити в роз’ємну форму зверху на нашу пампушку з печива. Поставити в холодильник на 1 годину. Другу пачку желатину залити 150 мл домашнього ягідного компоту (або покупного ягідного соку) і залишити набухати. Ягоди помити, висушити і акуратно викласти на застигле торт.

4. Набряклий в компоті желатин поставити на повільний вогонь до повного розчинення, не доводячи до кипіння, потім зняти з вогню і процідити через ситечко в іншу емкость.

5. Рівномірно полити ягоди зверху гарячим желатином. Зайвий желатин, вилити. Перед подачею шматочки торта повинні постояти при кімнатній температурі, так набагато смачніше і нежней.

Відео рецепт 👇