Шоколадні пряники з чорносливом ПП

Як зробити смачні Шоколадні пряники з чорносливом ПП рецепт простий. Від магазинних пряників можна відрізнити, тільки хіба що по формі. По смаку навіть краще. Чорнослив можна не використовувати, а можна подрібнити його з волоськими горіхами. Глазур теж за бажанням, але вона привносить свою родзинку.⁣⁣⠀Обов’язково зберігайте рецепт, діліться з друзями і готуйте з задоволенням 👍⁣⁣⠀

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г:⁣⁣⠀
До-257.0/Б-7.5/Ж-6.7/У-41.0⁣⁣⠀
⁣⁣
Яйце – 2 шт⁣⁣⠀
Борошно рисова – 120 г⁣⁣⠀
кокосове Масло – 10 г⁣⁣⠀
Какао – порошок- 30 г⁣⁣⠀
Підсолоджувач – за смаком⁣⁣⠀
Розпушувач – 1/2 год л⁣⁣⠀
Сіль – щіпка⁣⁣⠀
Чорнослив – 60 г⁣⁣⠀

Шоколадні пряники з чорносливом ПП покроковий рецепт

1. Збити яйця з підсолоджувачем, додати рідке кокосове масло (якщо зберігайте в холодильнику – розтопіть необхідну кількість у СВЧ). Перемішати.⁣⁣⠀ Засипати борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль. Перемішати, замісити м’яке, еластичне тісто не липнущее до рук.⁣⁣⠀

2. Розкачати тісто в ковбаску, розділити на вісім частин. Кожну частину скачати в кульку, зробити в ньому лунку, покласти чорнослив, заліпити, повертаючи цілісність кульці.⁣⁣⠀

3. Відправити пряники в розігріту духовку на 20 хв при 180°.⁣⁣⠀ Для глазурі змішати цукрову пудру з краплею лимонного соку і окропу. Відразу ж покрити їй пряники, так як глазур швидко застигає.⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀ Приємного апетиту!⁣⁣

Відео рецепт 👇