Як приготувати меренговый рулет чудовий

Дівчатка, я розумію, що багатьом просто лінь шукати😅, тому дублюю тут ще раз цей популярний рецепт МЕРЕНГОВОГО РУЛЕТУ!🔥 Як приготувати чудовий меренговый рулет рецепт простий.

Інгредієнти

Меренга
✔️5 білків С1
✔️60 гр пудри эритрита
✔️10 гр соку лайма
✔️12 гр кукурудзяного крохмалю
✔️5 гр фитпарада
✔️35 гр пелюсток арахісу/мигдалю

Начинка
✔️ягоди за бажанням (у мене полуниця свіжа)
✔️250 гр сиру з брикету
✔️50 гр молока
✔️200 гр кремчиза (сирний сир)
✔️5 гр фитпарада

Як приготувати меренговый рулет чудовий покроковий рецепт

1. Я завжди перемелюю эритрит до стану пудри в кавомолці. Так він точно не захрустит в бисквитах. А для меренги він швидше розчиниться в білках. Але можна спробувати не перемелювати. Розігріваємо духовку до 170 градусів. Відокремлюємо білки від жовтків в сухий посуд. Жовтки не викидайте, зробимо з них завтра мигдальне печиво!☺️
2. Додаємо эритрит і фитпарад (він дає саме солодкість) до білків. Ставимо масу на водяну баню, щоб цукрозамінник повністю розчинився. Уважно стежте, щоб маса не зварилася! Маса повинна бути трохи теплою. Знімаємо з водяній бані ємність з білками. Починаємо збивати білки міксером до легкої піни. Вливаємо сок.
3. Продовжуємо збивати приблизно 7 хв. Додаємо крохмаль і збиваємо масу ще сек. 40, щоб крохмаль повністю розчинився. Викладаємо меренгу на пергамент, акуратно лопаткою розподіляючи всю масу. Зверху посипаємо пелюстками (арахіс/мигдаль/фісташка). Ставимо в розігріту духовку на 17-20 хвилин. Вона повинна подрумяниться.
4. Готуємо крем. Пробиваємо заглибним блендером сир і молоко, додаємо сир, фитпарад. Пробиваємо до однорідної маси. Дістаємо меренгу з духовки. Накриваємо зверху пергаментом і обережно перевертаємо меренгу. Тепер потрібно злегка остудити і обережно зняти пергамент, на якому вона выпекалась.
5. ВИКОРИСТОВУЄМО ТІЛЬКИ СИЛІКОНІЗОВАНИЙ! Далі остиглу меренгу промазуємо рівномірно кремом. Викладаємо ягоди, горіхи за бажанням і за допомогою пергаменту, на якому лежить меренга, згортаємо рулет. Накриваємо рулет пергаментом і відправляємо в холод години на 3, у мене ніч стояв, для стабілізації. Вранці насолоджуємося чудовим смаком цього ласощі!😍