Батат запечений в духовці часточками

Як смачно зробити Батат запечений в духовці часточками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Одного разу я на різдвяний стіл замінила звичний картоплю на цей і… оцінили всі! Дуже смачно і оригінально. Можна і в якості снека зі сметаною вприкуску

Інгредієнти

•1кг солодкої картоплі
•3 зубчики часнику
•розмарин, петрушка, чебрець, орегано (можна щось одне або спеції на ваш вибір)
•сіль
•перець (за бажанням)
•оливкова олія

Батат запечений в духовці часточками покроковий рецепт

1. Картоплю добре помити, обсушити і нарізати великими дольками.

2. Додати крупно нарізаний часник, подрібнену петрушку, розмарин, чебрець, орегано, посолити, поперчити, рясно полити оливковою олією, перемішати і залишити маринуватися на 1-2 часа.

3. Викласти на папір для випічки і поставити в духовку, розігріту до 220 градусів на ~30 хвилин. Буон апетитний вигляд!

Відео рецепт 👇