Болгарський перець фарширований капустою і морквою

Болгарський перець фарширований капустою і морквою простий рецепт – це дуже ефектна закуска на столі, і дуже смачна 🌶️

Інгредієнти

Для маринаду:
Вода – 250 мл
Укус 6% – 150 мл
Соняшникова олія – 250 мл
Сіль – 2 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Лавровий лист – 3/4 шт.
Перець горошок – 15 шт.

Овочі:
Болгарський червоний перець – 2 кг
Капуста – 1.5 кг
Морква – 500 гр.
Часник – головки
Селера – пучок
Можна селера заміряти петрушкою

Болгарський перець фарширований капустою і морквою покроковий рецепт

1. Перець очистити від хвостика і нутрощів. Капусту і моркву нашаткувати як показано на відео, селеру нарізати, часник очистити. Для маринаду всі інгредієнти перемішуємо і ставимо на вогонь, доводимо до кипения.

2. В маринад спочатку опускаємо перець і часник і з кожної хвилини готуємо по 2-3 хвилини, важливо їх не переварити, так само і недоварити. Далі удираем перчики і часник і в цьому маринаді по черзі бланшируем моркву, капусту, сельдерей.

3. Фаршируємо капустою і морквою перці, складаємо в каструлю під кришкою і даємо покипіти ще 10-15 минут.

4. Дані перці я зберігаю в посуді з кришкою з розсолом, приблизно 2 тижні, якщо хочете на зиму, то можна заморозити (я не консервую). Готуйте це дуже смачно і отмечайте.

Відео рецепт 👇