Картопляне пюре з часником і вершковим маслом Гордона Рамзі

Як смачно зробити Картопляне пюре з часником і вершковим маслом Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Картопляне пюре з часником – рецепт з книги “Bread Street Kitchen” Гордона Рамзі. Візьміть смачне вершкове картопляне пюре і зробіть його ще більш смачним, додавши трохи подрібненого часнику. Коли сезон, ми подаємо пюре з листям дикого часнику, що теж фантастично смачно.
Навесні у британської сільської місцевості в достатку росте дикий часник, так що вирушайте добувати собі їжу самостійно – вам знадобиться пара пригорщею або близько того. Не забудьте ретельно вимити листя, а потім промокнути їх насухо, перш ніж пюрировать з невеликою кількістю оливкової олії.

Інгредієнти

1 кг червоного картоплі, очищеного і нарізаного великими шматками
100 мл цільного молока
100 мл жирних вершків
1 великий зубчик часнику, подрібнений
100 г вершкового масла
Морська сіль

Картопляне пюре з часником і вершковим маслом Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Покладіть очищену картоплю у велику каструлю з достатньою кількістю холодної води, а потім доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть протягом 15-20 хвилин, поки картопля не стане м’яким при проколюванні ножем. Тим часом розігрійте молоко і вершки разом у невеликій каструлі, поки маленькі бульбашки не з’являться по краю кастрюли.
2. Зніміть з вогню, додайте часник і залиште настоюватися приблизно на 5 хвилин. Тим часом злийте картоплю і розімніть з допомогою преса. Поверніть картопляне пюре в каструлю, потім змішайте з вершковим маслом.
3. Вилийте молочно-вершкову суміш у картопляне пюре, добре перемішайте. Приправте за смаком сіллю і, при необхідності, злегка прогрійте на слабкому вогні перед подачею на стол.
4. COBET. Щоб зробити пюре з дикого часнику, покладіть дві жмені листя дикого часнику і 1 столову ложку оливкової олії в блендер і збийте разом, щоб зробити пюре (використовуйте це пюре замість часнику). Нагрійте молоко і вершки майже до кипіння, потім змішайте з картопляним пюре. Збийте вершкове масло, потім додайте пюре з дикого часнику і приправте сіллю