Тушкована картопля з куркою і овочами на сковороді

Як зробити смачний Тушкована картопля з куркою і овочами на сковороді рецепт простий. ⠀ З вигляду це блюдо здається дуже простим, але на смак це щось неймовірне. Я готувала його два дні поспіль і воно відразу з’їдалося родиною.

Інгредієнти

Курячі ніжки – 8-10шт.
Цибуля – 1шт.
Часник – 2зуб.
Картопля – 3-5шт.
Помідори черрі – 10шт.
Морква – 2шт.
Курячий бульйон – 250мл.
Чебрець – 2 гілочки
Розмарин – 1 гілочка
Біле сухе вино – 100 мл.
Цукор – 1/2ч.л.
Сіль, перець за смаком
Гірчиця зерниста – 1ч.л.

Тушкована картопля з куркою і овочами на сковороді покроковий рецепт

1. Для цієї страви краще взяти великий сотейник. Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо до нього роздавлені зубчики часнику, чебрець і розмарин. Трохи зрушуємо цибулю і трави і викладаємо в сотейник курячі ніжки. Обсмажуємо з усіх боків до корочки.

2. Далі додаємо моркву і половинки помідорів черрі, обсмажуємо все разом хвилин п’ять, потім солимо. Вливаємо в сотейник вино і на великій потужності плити выпариваем алкоголь. Далі додаємо бульйон, цукор, перець і крупно нарізану картоплю. Накриваємо сотейник кришкою і тушкуємо страва до м’якості картоплі і курочки, за часом це приблизно 25 хвилин. ⠀

3. В самому кінці додаємо гірчицю, перемішуємо й подаємо. ⠀ Краще всього подати цю страву в глибоку тарілку з бульйоном, посипавши зеленню. ⠀ Воно виходить таким смачним, що у вас обов’язково попросять добавку. ⠀

4. Приємного вам апетиту!

Відео рецепт 👇