ПП лазанья з лаваша з куркою

Як зробити ПП лазанью з лаваша з куркою по швидкому рецептом ліниву.

Інгредієнти

Вихід 540г/2 великі порції.

КБЖУ на 100г 187/14.4/8.8/12.6

КБЖУ на порцію 505/38.8/23/34.1.
(Але це обожратушки, для тих хто любить побільше, як я😁. Якщо ви образ малоїжки, вам вистачить на 3 порції).

Інгредієнти для начинки:
– 200г філе курячого стегна (можна грудки, буде калорій менше)
– 30г цибулі
– 100г консервованих печериць (можна і звичайні)
– 5г соняшникової олії
– сіль, спеції (я взяла копчену паприку і суміш перців).

Інгредієнти для соусу:
– 10г вершкового масла
– 22г борошна (1 ст. л., у мене пшеничне)
– 200г молока 2.5%
– сіль, перець.

Ще інгредієнти:
– 80г лаваша (4 аркуша, форма 13 на 9 см і 4 см у висоту)
– 35г тертого легкого сиру (можна і звичайний).

ПП лазанья з лаваша з куркою покроковий рецепт

1. Приготування начинки:
Все дрібно нарізати, обсмажити, посолити, приправить.
2. для соусу:
Масло розтопити, додати борошно, молоко, збивати віночком на повільному вогні пару хвилин. Соус готовий. Консистенція як на оладки, густіше не треба (чим довше на вогні, тим густіше).
3. Збираємо лазанью:
Лаваш викладаємо у форму, додаємо соус, курку, сир, далі знову лаваш і т. д. Останній лист проиазываем соусом і ставимо в розігріту духовку на 180′ на 20минут.