Як зробити ПП лазанью з лаваша з куркою по швидкому рецептом ліниву.
Інгредієнти
Вихід 540г/2 великі порції.
⠀
КБЖУ на 100г 187/14.4/8.8/12.6
⠀
КБЖУ на порцію 505/38.8/23/34.1.
(Але це обожратушки, для тих хто любить побільше, як я😁. Якщо ви образ малоїжки, вам вистачить на 3 порції).
⠀
Інгредієнти для начинки:
– 200г філе курячого стегна (можна грудки, буде калорій менше)
– 30г цибулі
– 100г консервованих печериць (можна і звичайні)
– 5г соняшникової олії
– сіль, спеції (я взяла копчену паприку і суміш перців).
Інгредієнти для соусу:
– 10г вершкового масла
– 22г борошна (1 ст. л., у мене пшеничне)
– 200г молока 2.5%
– сіль, перець.
⠀
Ще інгредієнти:
– 80г лаваша (4 аркуша, форма 13 на 9 см і 4 см у висоту)
– 35г тертого легкого сиру (можна і звичайний).
ПП лазанья з лаваша з куркою покроковий рецепт
1. Приготування начинки:
Все дрібно нарізати, обсмажити, посолити, приправить.
Все дрібно нарізати, обсмажити, посолити, приправить.
2. для соусу:
Масло розтопити, додати борошно, молоко, збивати віночком на повільному вогні пару хвилин. Соус готовий. Консистенція як на оладки, густіше не треба (чим довше на вогні, тим густіше).
Масло розтопити, додати борошно, молоко, збивати віночком на повільному вогні пару хвилин. Соус готовий. Консистенція як на оладки, густіше не треба (чим довше на вогні, тим густіше).
3. Збираємо лазанью:
Лаваш викладаємо у форму, додаємо соус, курку, сир, далі знову лаваш і т. д. Останній лист проиазываем соусом і ставимо в розігріту духовку на 180′ на 20минут.
Лаваш викладаємо у форму, додаємо соус, курку, сир, далі знову лаваш і т. д. Останній лист проиазываем соусом і ставимо в розігріту духовку на 180′ на 20минут.