Як смачно зробити Курячі ніжки в паніровці на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
✅Курячі ніжки 7 шт
✅Молоко 200 мл
✅Вода 200 мл
✅Сіль 1 ч. л
✅Перець мелений 1/2 ч. л
✅Часник 1-2 зубчики
⠀
✅Сухарі панірувальні 200 гр
✅Борошно 100 гр
✅яйце 2 шт
✅Сіль, перець і спеції (куркума 1 ч. л., паприка 1 ч. л., прованські трави 1 ч. л)
✅Зелень для прикраси
Курячі ніжки в паніровці на сковороді покроковий рецепт
1. Курячі ніжки кладемо в сковороду, заливаємо молоком, водою, додаємо часник, сіль і перець. Тушкуємо на маленькому вогні 20-25 хвилин, а потім перевертаємо ніжки і ще на великому вогні 10 минут.
2. В борошно насипати приправи, яйця збовтуємо. Ніжки вмочаємо спочатку в борошно, потім яйця, потім в панірування. Обсмажуємо в рослинному маслі з двох боків до золотистої корочки.
3. Можна посипати зеленню для краси та аромату. Виходить так смачно, що за вуха не відтягнеш
Відео рецепт 👇