Вареники з картоплею і грибами

Вареники з картоплею та грибами простий рецепт. Дуже НІЖНІ вареники з картоплею та грибами (ПІСНІ). Тісто на ці вареники виходить ніжною і готується заварним способом. Не забудьте поставити і переслати друзям.

Інгредієнти

для начинки:
✔️картопля 300 г
✔️гливи або інші гриби 300 г
✔️1 середня цибулина
✔️ростить олія для обсмажування
✔️сіль, перець, кріп

Тісто:
✔️2 ст борошна (склянка 250 мл)
✔️0,5 чл солі
✔️2 ст ложки ростить масла
✔️1 склянку окропу

Вареники з картоплею і грибами покроковий рецепт

1. Картоплю почистити і відварити, потовкти гарячим пюре Цибулю дрібними кубиками і обсмажити на ростить маслі, як позолотится додати дрібно рубані гливи. Гриби дадуть воду – випарити і обсмажити гриби Якщо не постите – додайте шматочок вершкового і перемешайте.
2. В кінці посолити і поперчити, дати охолонути, змішати з відварним картоплею, дрібно рубаним кропом Для тесту в борошно додати сіль, перемішати, влити ростить масло і окріп, ложкою замісити тесто.
3. Тісто викласти на посипаний стіл і вимісити, борошном не забивати! Тісто буде дуже м’яким і податливим. Дати йому відпочити під плівкою 20-30 хвилин. Тісто розкачати завтовшки приблизно 2 мм, вирізати кружки, частина тесту залишити, решта під пленку.
4. Викласти начинку і защипить, можна зробити гребінець Варимо в підсоленій воді як спливуть 3 хвилини, при подачі можна полити ароматним маслом.