Капустяний бутерброд з ковбасою

Як смачно зробити Капустяний бутерброд з ковбасою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

200 г капусти
40 г цибулі
сухий часник, пажитник
сіль, перець
2 яйця
20 г кукурудзяного крохмалю
рослинна олія для обсмажування
3 скибочки ковбаси (нарізка)
трохи тертого сиру (використовувала тертий сир гауда)

Капустяний бутерброд з ковбасою покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати кубиками як можна дрібніше, перетерти з дрібкою солі і цукру. Капусту дрібно-тонко нарізати або натерти на тертці, посолити, додати сухий часник і пажитник, перетерти до усадки.
2. Додати цибулю, яйця, крохмаль, ретельно перемішати. У сковороді розігріти рослинне масло. Підсмажити 6 капустяних коржів, скориставшись кільцем для пакнейков. Коли одна сторона поджарится.

3. Корж перевернути, посипати сиром, викласти зверху скибочку ковбаси, знову посипати сиром, накрити другим коржем, притиснути. Смачно до очманіння!!! 😋😋😋👍🏻 Кільце для панкейків чоловік вам легко змайструє з порожньої консервної банки.