Булгур з нутом і овочами

Від цього блюда багато просто “сходили з розуму”… Наші східні прецепты тривають, ми так і вирішили всю тиждень будемо вивчати східну кухню. До речі, для веганів ці рецепти також иделально підходять – вони абсолютно не м’ясні! А звідки ж важливий для організму білок, запитаєте ви. З бобових, а в даному випадку – нуту. Поїхали) Як зробити Булгур з нутом і овочами рецепт простий.

Інгредієнти

– 2 варочних пакетика суміші булгуру і нуту Містраль.
– Цибулю ріпчаста – 1 шт.
– Томати – 3 шт.
– Щіпка солі.
– Щіпка меленого чорного перцю.
– Щіпка хмелі-сунелі.
– Часник – 3 зубчика.
– Оливкова олія для смаження.

Булгур з нутом і овочами покроковий рецепт

1. Дрібно нарізаємо цибулю, помідори і часник, потім обсмажуємо їх на оливковій олії; Пакетики булгуру і нуту варимо 15 хвилин, згідно способом приготування на упаковке.
2. Зливаємо воду і відкидаємо пакетики на друшляк; Змішуємо булгур і нут з цибульно-томатною обсмаженням. Солимо, додаємо спеції. Готуємо ще 10 минут.
3. Смачний пилав по-турецьки до вашого столу! Прикрасьте страву зеленню і викладіть в гарний посуд. Приємного апетиту!