Галушки з курячими потрошками

Як смачно зробити Галушки з курячими потрошками простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. З попереднього поста прочитала ваші варіанти галушок, дякую, цікаво було дізнатися, які ще є 🥟😍 Рецепт цієї страви у бабусі з своїх рідних країв, бабуся родом зі станиці Краснодарського краю ☺️

Любов з дитинства! Я за цю галушку в 10 років готова була все віддати! Та й зараз Обожнюю! Готуємо рідко, але коли готуємо -це завжди свято! Завжди згадуємо з мамою бабусю, яка навчила нас готувати це блюдо! Бабуся приїжджала до нас у гості на вихідні і завжди готувала галушку, інше блюдо навіть не обговорювалося!

Інгредієнти

Для бульйону домашня курка або її частини або будь-які її частини
400 г курячих потрошки (мікс з пупков/шлунків, сердечок і печінки або за вибором)
3 яйця
2 ст л з гіркою сметани
2 ст л розтоплений злив масла
1/3 год л соди
Сіль, перець за смаком
Борошно (не знаю скільки точно, дивіться відео, до потрібної консистенції тесту)
1 велика цибулина
2-3 ст л ростить масла для смаження

Галушки з курячими потрошками покроковий рецепт

1. З пупков вирізати м’ясо (ніжну частину), грубу частину прибрати. Все потрошки дрібно нарізати. ⠀ В підсолену воду викласти курку або її частини і варити до готовності. ⠀ В нарізані потрошки викласти яйця, сіль, перемішати. Додати сметану і соду, перемішати. ⠀
2. У масу додати розтоплене (але не гаряче ) злив масло, перемішати. ⠀ Далі частинами вводити борошно, щоб вийшло тісто консистенції дуже густої сметани, ложка повинна насилу провертатися в тесті. ⠀ Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на ростить олії до золотистого кольору. ⠀
3. Далі сформувати галушки. Ложкою набирати липке тісто, обвалювати в борошні і просипаючи грудку тіста борошном руками формувати галушку, постійно підсипаючи борошно .Повинна вийти м’яка маса, трохи тримає форму, не липнуче до рук. Галушки викласти в киплячий бульйон. ⠀
4. Сформувати всі галушки, викласти їх в киплячий бульйон. ⠀ В бульйон до галушок викласти цибулю, варити галушки до готовності 25-35 хв. Перевірити галушку на готовність: розрізати і подивитися зварилося всередині тісто. ⠀
5. Викласти всі галушки з бульйону, не залишати галушки в бульйоні. ⠀ Подавати галушки розрізані з гарячим бульйоном і зеленню 🍲