Чкмерулі з курки по грузинськи в вершково часниковому

Як зробити Чкмерулі з курки по грузинськи в вершково часниковому простий рецепт домашній.

Інгредієнти

дивіться нижче

Чкмерулі з курки по грузинськи в вершково часниковому покроковий рецепт

1. Курку обробити на 4 частини, з кожної сторони натріть сіллю, перцем і олією. Потім обсмажте з двох боків до золотистої скоринки на сухий сковороде.

2. У вершки додати кінзу (або будь-яку зелень) дрібно порубаний часник 🧄 (чим більше тим краще )сіль, перець, хмелі-сунелі. Перемішайте. У форму для запікання покласти шматки курки і полийте сумішшю з сливок.

3. Відправляємо в духовку при температурі 180 градусів хвилин на 40. Смачна курочка готова 😋

4. Таким способом вона виходить соковитою і з хрусткою скоринкою 😱 нам дуже сподобалося приготування таким способом 🥳

Відео рецепт 👇