Курка з овочами в кисло-солодкому соусі

Як приготувати смачну Курку з овочами в кисло-солодкому соусі рецепт простий🥘 Основне в цьому рецепті – соус 😉 а всі інші інгредієнти можна міняти по своєму смаку.

Інгредієнти

1 велике куряче філе
1 цибулина
1 морква
200 г стручкової квасолі
1-1,5 болгарські перці
2-3 часточки часнику

Соус:
4 ст. л. цукру, 1 ст. л. рисового оцту/яблучного/виноградного, 2 ст. л. томатної пасти, 6 ст. л. соєвого соусу, 8 ст. л. апельсинового соку, 8 ст. л. води, 2 ч. л. з гіркою крохмалю.
масло, сіль, перець, кунжут

Курка з овочами в кисло-солодкому соусі покроковий рецепт

1. Для соусу змішуємо всі складові, переливаємо в каструльку і на невеликому вогні доводимо до загустіння. Овочі і філе нарізаємо. Філе нащадок солимо і перчим.

2. підсмажуємо На олії моркву, додаємо куряче філе і цибулю, смажимо до готовності курки помішуючи. Додаємо овочі, що залишилися, тушкуємо близько 8-10 хв разом помешивая.

3. Виливаємо соус до овочів з куркою, помішуючи, готуємо кілька хвилин. При подачі посипте кунжутом, смачного!

Відео рецепт 👇