Котлети по київськи з курячого філе в олії

Як смачно зробити Котлети по київськи з курячого філе в олії простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Котлета По-Київськи

Інгредієнти

* куряча грудка
* вершкове масло
* кріп/петрушка
* сіль, перець, спеції
* борошно
* яйце
* панірувальні сухарі
* олія для смаження

Котлети по київськи з курячого філе в олії покроковий рецепт

1. До м’якого вершкового масла додаємо нарізану зелень, перемішуємо і перекладаємо в пакет. Прибираємо в морозилку, а поки займемося курячою грудкою. На кожній курячої грудки є маленький шматочок сбоку.

2. Зрізаємо маленький шматочок, потім розрізаємо на 2 частини і відбиваємо молоточком з 2х сторін під плівкою, щоб м’ясо стало ніжне. На маленький шматочок курячої грудки викладаємо ароматне масло і загортаємо, потім перекладаємо на ве шматок грудки і так само загортаємо. Потім котлетку потрібно обваляти в борошні, в яйці, в панірувальних сухарях.

3. Робимо так 2-3 рази щоб утворилася скоринка. Котлети смажимо у великій кількості рослинного масла на середньому вогні. Смажимо приблизно 8-10 хвилин. Масло не повинно кипіти, інакше котлета почорніє, але всередині не прожариться! Котлети подаємо з картопляним пюре. Всім приємного апетиту!

Відео рецепт 👇