Справжній узбецький плов з куркою на плиті в каструлі

Як зробити смачний справжній узбецький плов з куркою на плиті в каструлі простий рецепт.

Інгредієнти

🔸Рис – 2 склянки.
🔸Вода-4 склянки.
🔸Цибуля – 3 шт.
🔸Морква – 2 шт.
🔸Куряче філе – 500 гр.
🔸Сіль, перець.
🔸Вершкове масло – 50 гр.
🔸Рослинне масло.

Справжній узбецький плов з куркою на плиті в каструлі покроковий рецепт

1. Курячу грудку обсмажуємо на вершковому маслі, далі додаємо рослинне масло. Після додаємо сіль і перець і смажимо до золотистого кольору. Додаємо цибулю, нарізану підлозі кільцями, смажимо хвилин 10 і додаємо моркву нарізану соломинкой.

2. Смажимо ще 10 хвилин. Далі додаємо воду і сіль, перець (за смаком) даємо закипіти. Промиваємо рис гарненько. Як закипить додаємо зажарка рис.

3. Даємо закипіти, перемішуємо востаннє ложечкою, накриваємо кришкою і зменшуємо газ на мінімальний. Плов готується приблизно 25-30 минут.

Відео рецепт 👇