Конкільє паста з мясним рагу Гордона Рамзі

Як смачно зробити Конкільє паста з м’ясним рагу Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. рецепт з книги Гордона Рамзі “Готуємо для друзів”. Це моя версія пасти болоньєзе. Я віддаю перевагу використовувати Кончилье, тому що їх форма раковини затримає більше ароматного соусу, ніж спагеті. М’ясне рагу добре замерзає і зробить ідеальним приготований заздалегідь вечеря.

Інгредієнти

На 4 порції

Pary:
3 столові ложки оливкової олії
1 велика цибулина, порубати
2 зубчики часнику, порубати
1 палиця селери, порубати
1 моркву, дрібно нарізати листя свіжого чебрецю
1 столова ложка нарізаного свіжого розмарину
450 г пісного яловичого фаршу
2/3 склянки сухого білого вина
400г різані помідори у власному соку
1 1/4 склянки курячого бульйону або води щіпка цукру (за бажанням)

Паста:
400г черепашок
велика жменя свіжого листя петрушки і материнки, дрібно нарізаних свіжий тертий пармезан для подачі

Конкільє паста з м’ясним рагу Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте столову ложку оливкової олії у великій сковороді. Додайте цибулю і трохи приправте. Смажити на середньому вогні, часто помішуючи, поки цибуля не почне розм’якшуватися, 6-8 хвилин. Додайте часник, селеру, моркву і зелень. Обсмажуйте на сильному вогні, поки овочі не стануть злегка золотистим, 3-4 хвилини. Додайте масло, що залишилося і фарш.
2. Добре перемішайте, натискаючи на фарш. Приправте і продовжуйте помішувати на сильному вогні, поки фарш не змінить колір. Влийте вино і дайте йому покипіти, поки майже все не випарується і фарш не стане майже сухий. Зменшіть вогонь до середнього, додайте помідори і бульйон. Добре перемешайте.
3. Коли рідина почне закипати, зробити самий маленький вогонь і частково накрийте кришкою. Готувати протягом 2,5-3 годин, періодично помішуючи. Спробуйте і відрегулюйте приправу, додавши дрібку цукру, якщо це необхідно, щоб збалансувати кислотність помидоров.
4. Приблизно за 15 хвилин до того, як ви будете готові подавати на стіл, кипіння велику каструлю з підсоленою водою. Приготуйте пасту відповідно до вказівок на упаковці до аль денте.
5. Як тільки паста буде готова, злити її і відразу ж додайте гаряче рагу, додавши подрібнену зелень. Розділіть між теплими тарілками і подавайте з пармезаном і чорним перцем.