Домашні хінкалі по-грузинськи з фаршем

Як зробити смачні Домашні хінкалі по-грузинськи з фаршем рецепт простий. Робила хінкалі в перший раз і мені дуже сподобалося, рецепт дуже вдалий, тому ділюся з вами 🥰

Інгредієнти

1 кг борошно
420-430 мл борошно
1 ст л сіль 20 г

Начинка:
1 кг фарш (у мене баранина + яловичина)
400 г цибуля
3-4 зубчики часник
15 г кінза (невеликий Пучок)
0,5 чл кумін
0,5 чл коріандр
0,5 чл Хмелі сунелі
2 чл сіль
250 мл вода
Червоний/чорний перець

Варимо в підсоленій воді 10-12 хвилин

Домашні хінкалі по-грузинськи з фаршем покроковий рецепт

1. Замішуємо круте тісто з борошна і води, солі. Даємо йому відпочити 15 минут.

2. У фарш додаємо приправи, сіль і води, фарш повинен бути злегка жидковатый.

3. Формуємо хінкалі як на відео. Відварюємо у воді 10-12 хвилин. 15 штук.

Відео рецепт 👇