Перлотто з гарбузом і крупою

Як зробити смачне Перлотто з гарбузом і крупою простий рецепт.

Інгредієнти

крупа перлова – 300 г
м’якоть гарбуза – 250 г
бульйон (краще курячий) – 1,5 л
олію вершкове – 40 р
часник – 1 зуб.
пармезан – 50 г

Перлотто з гарбузом і крупою покроковий рецепт

1. Крупу промити і замочити на 30 хвилин. Воду злити. Гарбуз нарізати невеликими кубиками. Бульйон підігріти. У сотейнику розтопити вершкове масло, викласти подрібнену чеснок.
2. Готувати хвилину. Всипати перловку, перемішати. Поступово вливати бульйон, готувати до вбирання рідини, повторити. В цілому готувати 40-45 хвилин (або згідно інструкції).
3. За 10-15 хвилин до готовності додати гарбуз. В кінці приготування посолити, поперчити, вмішати тертий пармезан. Зняти з вогню і дати постояти під кришкою 10 хвилин. Приємного апетиту!