Як зробити Пасту орзо з грибами лисичками рецепт простий. У мене сьогодні пастазотто з лисичками. Готується так само, як різотто, тільки замість рису паста “orzo”.
Інгредієнти
На 4-5 порцій:
паста orzo – 300 гр
лисички свіжі або заморожені – 200 гр
ріпчасту цибулю
пармезан – 40 гр
курячий або овочевий бульйон – приблизно 650-700 мл
вершкове і оливкове масло
сіль, трави за смаком
Паста орзо з грибами лисичками покроковий рецепт
1. В одній сковороді обсмажте гриби в невеликій кількості олії. В іншій сковороді обсмажте одну невелику цибулину, дрібно нарізану. Потім додайте до неї пасту (сиру), ще трохи обсмажте. Влийте приблизно 1/3 гарячого бульйону, розмішуйте до повного його випаровування, потім ще 1/3, розмішуйте, далі залишився бульйон і грибы.
2. Посололите, поперчіть, можна додати трохи італійських трав. Як тільки випарується весь бульйон, додайте тертий сир, розмішайте і відразу розкладайте по тарелкам.
3. Увага‼️ Готуємо Пасту до стану al dente. Якщо паста буде занадто сира, коли випарується третя порція бульйону, додайте ще небагато. При подачі прикрасьте базиліком, помідорами і тертим сиром. Запевняю вас, всі будуть просити добавку.