Курячі Кучмачі по грузинськи з курячих потрухів

Курячі Кучмачі по грузинськи з курячих потрухів простий рецепт будинку.

Інгредієнти

✅Курячі шлунки очищені 300 гр.,
✅Курячі серця 300 гр.,
✅Куряча печінка 300 гр.,
✅Ріпчаста цибуля 1 кг.,
✅Часник 1 головка
✅Грузинські спеції (у нас сванская та грантова сіль за смаком
✅Сухе біле вино 1 стакан
✅Лавровий лист 3 листочка
✅Зелень кінзи або петрушки 1 пучок
✅Гострий перець 1 стручок (ми додали соус Чилі)
✅Сіль, мелений перець за смаком
✅Гранат 1 шт

Курячі Кучмачі по грузинськи з курячих потрухів покроковий рецепт

1. Шлунки і сердечка очищаємо і промиваємо, нарізаємо печінку середники шматочками. Обсмажуємо м’ясо на суміші вершкового і рослинного масла, потім додаємо 1 склянку вина, дві склянки вода і тушкуємо на середньому вогні хвилин 35. Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо до рум’яного кольору в окремій сковороді на рослинному масле.

2. Додаємо спеції, ми додали гранатову сіль. Після майже повного випаровування рідини м’ясо повинно стати м’яким, додаємо до нього часник, гострий перець (ми додали соус Чилі) і сванскую сіль або сіль, перець. Сюди ж відправляємо обсмажену цибулю, наливаємо пів склянки води і тушкуємо ще 10 минут.

3. Потім посипаємо рясно петрушкою або кінзою і гранатом. Ось так це все смачно виходить, а якщо ще помакать хлібцем, взагалі розум можна наїсти 😁 Обов’язково спробуйте приготовить.

Відео рецепт 👇