Кабачки човники з фаршем, сиром, помідорами і часником в духовці

Я дуже люблю різні страви рз кабачка, особливо човники з різними начинками, це обалденно смачно. Дітям такий варіант дуже сподобався, вони сказали, що я готую смачніше, чеи в ресторані. Було дуже приємно 😍 Як зробити кабачки човники з фаршем, сиром сулугуні, помідорами і часником в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

✅ 4 невеликих кабачка
✅ 500 г яловичого фаршу
✅ 1 цибулина
✅ 2-3 зубчики часнику
✅ 300 г помідор
✅ 100 г сиру сулугуні

Кабачки човники з фаршем, сиром, помідорами і часником в духовці покроковий рецепт

1. Цибулю і часник нарізати, обсмажити 5 хвилин цибулю і додати часник, обсмажити хвилину. Додати фарш і обсмажити 7-10 хвилин. Поки гаситься фарш, кабачки розрізати навпіл, вирізати м’якоть, формуючи лодочки.

2. М’якоть кабачка нарізати невеликими кубиками. Човники з кабачка посолити і запекти при 200 градусах 15 хвилин. До смаженій фаршу додати очищені від шкірки і порізані помідори, кабачки, сіль і спеції за вкусу.

3. Смажити до готовності. У запечені човники викласти начинку з фаршу, зверху посипати тертим сиром сулугуні і запікати ще 15 минут.