Рибні котлети з філе тріски, батона і молока

Як зробити Рибні котлети з філе тріски, батона і молока рецепт простий. І ще, я часто обіцяю повсякденні рецепти, але кожен раз готую до глибокої ночі і не можу навіть елементарну фотку цієї їжі зробити! А я то знаю, що чим апетитніше фото тим більше попит і бажання приготувати! Мало хто знає, що я практично перестала їсти м’ясо і курку! Повністю замінивши це все рибою, овочами, крупами! Поки що мені добре і якщо я раптом з’їдаю шматочок курки, відкусивши у чоловіка або я занадто голодна, а підходящого з риби, нічого немає, то весь день я вмираю від поганого самопочуття!
Збіг це чи переконання я не знаю! Тепер мені доводиться готувати в 2 рази більше, спочатку я готую чоловікові, потім собі! Але поки це все в кайф! З відкритий: квасолеві, нутовые котлети з грибами це любов! Котлети із буряків смачні, але швидко набридають! Кабачкові котлетки – стара любов! На черзі котлети з капусти! Рис з овочами, кус кус з овочами це завжди було для мене смачно! І звичайно риба, риба, риба! Сьогодні поділися рецептом рибних котлеток з тріски, вийшли дуже смачними і поживними!! ❤️👌🏻

Інгредієнти

Філе тріски – 400 р
Ріпчаста цибуля – 1 шт
Батон – 3 шматка
Молоко – 100-150 гр
Яйце – 2 шт
Манка – 1 ст. л
Сіль, перець за смаком
Олія для смаження

Рибні котлети з філе тріски, батона і молока покроковий рецепт

1. Батон залити молоком на 10 хвилин. Тріску промити, порізати на шматочки, цибулю почистити, порізати на 4 частини і все це пропустити через мясорубку.
2. Пропустити через м’ясорубку хліб, нам потрібен тільки білий м’якуш, скоринку прибираємо. Фарш перемішати, посолити, поперчити, додати яйця, манку. Все перемішати. Руками відбити фарш.
3. Підігріти масло на сковороді, мокрими руками формуємо котлетки і обсмажуємо з двох боків до готовності. Я обожнюю прям гарячими їсти з шматочком свіжого хлеба.