Паста спагетті з кабачками, помідорами, сиром на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
На 2-3 порції:
Спагеті 250 гр
1 невеликий Кабачок
Черрі 8-10 шт
Сирний сир 150 гр, у мене сир
Паприка червона 1 ч. л
Вода де варилася паста 1-2 ополоника
Сіль, перець за смаком
Зелень, сир для подачі
Паста спагетті з кабачками, помідорами, сиром на сковороді покроковий рецепт
1. Нарізаємо кабачок на брусочки, черрі на половинки. Ставимо воду для спагетті. Обсмажуємо кабачок на добре розігрітій сковороді з маслом.
2. Солимо киплячу воду і відправляємо спагетті, варимо на одну хвилину менше ніж вказано на упаковці, до стану аль-денте. До кабачка додаємо черрі, обсмажуємо до м’якості помидор.
3. Додаємо сирний сир, паприку, пару ополоників води, де варилися спагетті. Перемішуємо. Перекладаємо готову пасту в сковороду, все добре перемішуємо. Подаємо посипавши зеленню і сыром.
Відео рецепт 👇