Чому я раніше так не готувала? 😳Це шалено смачно – ГЕНІАЛЬНО просто!🔥 Страва з тіста з фаршем, овочами і соусом на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
✅Для тісто
Яйце-1 шт
Сіль-1 ч. л.
Вода-100мл
Борошно- 1-1,5 склянку
✅Для соусу;
Ріпчаста цибуля-1шт
Картопля -2-3 шт
Морква-1 шт
Помідори (без шкірки)1 шт
Болгарський перець-половині
Часник-1 -2 зубчики
Вода-0,5 л
Рослинне масло-для смаження
Сіль, чорний перець, паприка за смаком
✅Для начинки
Ріпчаста цибуля-1 шт
Фарш-300гр
Петрушка -за бажанням
Сіль за смаком
Спеції чорний перець
Страва з тіста з фаршем, овочами і соусом на сковороді покроковий рецепт
1. Нарізаємо цибулю півкільцями, морква, картопля і болгарський перець довільно, помідор подрібнюємо. Спочатку смажимо цибулю на рослинній олії десь одну хвилини, далі додаємо моркву смажимо ще дві хвилини, додаємо помідори і чеснок.
2. Перемішуємо, додаємо картоплю і болгарський перець. Солимо, перчимо за смаком. Додаємо воду, закриваємо і варимо на середньому вогні близько 25-30хв. Готуємо тісто: У мисці з’єднуємо яйце, сіль і воду, перемішуємо і поступово додаємо муку.
3. Замішуємо тісто. ТІСТО НЕОБХІДНО ДОБРЕ ВИМІСИТИ, накрити І ЗАЛИШИТИ відпочити МІНІМУМ НА 20 ХВИЛИН. Готуємо начинку; Цибулю дрібно нарізати, додати до фаршу, посолити і поперчити, за бажанням можете додати зелень-добре перемешать.
4. розкачуємо Тісто дуже тонко, змащуємо рослинному маслом, робимо вертикальні надрізи, кладемо начинку близько 1 ст. л і повертаємо як конвертики. Наші заготовки викладаємо на соус, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні близько 20-30 хвилин. Всім приємного апетиту!
Відео рецепт 👇