Курячі сердечка з цибулею, рисом і сметаною на сковороді

Як смачно зробити Курячі сердечка з цибулею, рисом і сметаною на сковороді смачно і корисно простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Курячі сердечка – 600 р
Рис – 1 склянка
Вода – 2 склянки
Сметана – 2 ст. л.
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Сіль – 1 ч. л.
Чорний перець – 1/3 ч. л.
Коріандр – 1/3 ч. л.
Часник сушений – 1 ч. л.
Часник – 2 зубчики
Олія для смаження

Курячі сердечка з цибулею, рисом і сметаною на сковороді покроковий рецепт

1. Курячі сердечка розрізати навпіл і добре промити. Прибрати зайвий жир (за бажанням). Додати чорний перець, сіль, часник сушений, коріандр. Все добре перемішати. Залишити на 20 минут.

2. На олії ДХІ (ви можете смажити на будь-якому маслі) обсмажити сердечка протягом 15 хвилин. Додати моркву, варити 4 хвилини, додати цибулю, смажити ще 4 хвилини. Додати склянку промитого рису, залити склянкою воды.

3. не повний стакан води додати сметану, перемішати. Залити рис сумішшю. Додати часник. Готувати 30 хвилин на маленькому вогні. Корисний та смачний обід готовий! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇