Мясо свинячої шиї з соєвим соусом в духовці

Як смачно зробити М’ясо свинячої шиї з соєвим соусом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мало хто так готує м’ясо! Секрет соковитого, ніжного м’яса на святковому столі.

Інгредієнти

1600 г свинячої шиї
4 столові ложки соєвого соусу
1 чайна ложка коріандру
1 чайна ложка паприки
Чорний перець – за смаком
1 чайна ложка гірчиці
1 столова ложка меду
¼ чайної ложки солі
Пергаментний папір – 1,5 м

М’ясо свинячої шиї з соєвим соусом в духовці покроковий рецепт

1. Свинячу шию добре промити, обсушити і зробити надрізи з усіх боків 🔹У мисці змішати соєвий соус, паприку, коріандр, чорний перець, сіль, гірчицю, мед. 🔹Залити м’ясо маринадом і добре натерти мясо.

2. Накрити харчовою плівкою і залишити маринуватися в холодильнику на 12-18 годин. Переверніть м’ясо один раз під час маринування. 🔹Пергамент замочити у воді, трохи віджати і щільно загорнути мясо.

3. Випікати 2 години при 160°С (320°F). 🔹Приємного апетиту! Спасибі за перегляд! 🔹До зустрічі в нових рецептах.

Відео рецепт 👇