Смажена куряча печінка з цибулею на сковороді

Як смачно зробити Смажена куряча печінка з цибулею на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Як смачно приготувати курячу або индюшиную печінку? Дивіться відео! Найпростіший, самий швидкий і смачний рецепт! І нехай вас не лякає мед! Печінка дуже «любить» солоденьке!

Інгредієнти

500 г курячої або индюшиной печінки
1 цибулина
1 ст. л з гіркою томатної пасти
2 ст. л сметани
1 ст. л меду
150-200 мл води
сіль, перець

Смажена куряча печінка з цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Печінка обдати окропом – так з нею простіше працювати. Зачистити, нарізати на потрібні шматочки. ⠀ Цибулю нарізати за бажанням. ⠀

2. Змішати томатну пасту, сметану і мед. Додати воду і перемішати до однорідності. ⠀ На розігрітій сковороді обсмажити цибулю до м’якості. ⠀ Додати печінку і обсмажувати до напівготовності. ⠀

3. Посолити, приправити перцем. ⠀ Залити соусом і тушкувати до готовності. ⠀

4. Подавати з картопляним пюре, рисом або гречкой.

Відео рецепт 👇