Фарширований болгарський перець

Як смачно зробити Фарширований болгарський перець простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Думаю, для багатьох з вас це страва до болю знайоме: в класичній версії болгарський перець фарширують сумішшю яловичого фаршу з рисом і заливають томатним соусом. Цей рецепт бере свій початок ще з 1896 року в кулінарній книзі Fannie Farmer. Сьогодні я пропоную вам види модифікації цієї страви, спробувавши різні види начинок, щоб урізноманітнити раціон і зробити його більш здоровим.

Інгредієнти

дивіться нижче

Фарширований болгарський перець покроковий рецепт

1. Замініть білий рис на бурий, так ми отримаємо більше цільного зерна. Замість м’яса використовувати чечевицу+грибы.
2. Для цього потрібно попередньо відварити сочевицю, рис, обсмажити гриби з цибулею, все змішати, наповнити перець і 20 хвилин запечь.
3. Спробувати мексиканську версію: взяти куряче м’ясо, квасолю, кукурудзу і рис.
4. З спецій: гострий чилі і сік 1 лайма. Подавайте гарячі перці з густим грецьким йогуртом, посипавши зеленню