Запечена курка в соусі в духовці

Запечена курка в соусі в духовці простий рецепт домашній.

Інгредієнти

дивіться нижче

Запечена курка в соусі в духовці покроковий рецепт

1. Налийте 1/4 склянки рослинного масла в миску і змішайте наступні інгредієнти: 1/2 чайної ложки приправи з лимонним перцем, 1/2 чайної ложки часникового порошку, 1/2 чайної ложки цибульного порошку, 1/2 чайної ложки чорного перцю

2. Повністю обсушити курячі стегна. Замаринуйте стегна з інгредієнтами вище і поставте в холодильник мінімум на 3 години (без кришки). Після, викладіть стегна шкірою вниз і обсмажте в духовці протягом 15 хвилин при 180 градусів. Після перевернути шкірою вгору і готувати протягом 15-18 минут.

3. Або до готовності. Як тільки стегна стануть злегка золотистим, збільшіть температуру до 200 градусів, щоб отримати хрустку текстуру на 3-5 минут.

4. Змішати 80 гр. несолоного вершкового масла, 1,5 ст. л. приправи з лимонним перцем, 2 ч. л. часникового порошку, 1 ч. л. чорного перцю, 1,5 ч. поставити в мікрохвильову піч на 30 секунд або до повного розплавлення. Додати до готової курице.