Паста орзо з мясом

Як смачно зробити Паста орзо з м’ясом простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Паста орзо – 300г
Шматочки м’яса: у мене курка, можна інше. М’ясо на око. У мене 1 ціла куряча грудка. Можна і філе стегна взяти або яловичину зі свинячої. Вообщем будь-яке м’ясо.
1 маленький цибулю
1 морквина
1 солодкий перець
1 помідор
40г томатної пасти
500мл води
1ч.л солі
Сир за смаком

Паста орзо з м’ясом покроковий рецепт

1. Пасту орзо обсмажуємо на сухій сковороді до рум’яності (до горіхового запаху). Прибираємо зі сковороди. На топленном маслі (або соняшникову олію з шматочком вершкового) обсмажуємо шматочки м’яса на сильному вогні до румяности.

2. За часом орієнтуйтеся на свій вид м’яса. У мене курка, я смажила хвилин 5. В цей час з овочів роблю ікру. Подрібнюю в блендері або мясорубке.

3. З’єднуємо всі інгредієнти, зверху накриваємо пастою, заливаємо водою (щоб вода накривала вміст на 1см), солимо, закриваємо кришкою, тушкуємо на повільному вогні 20 хвилин після закипання. Далі посипаємо сиром і закриваємо кришкою ще на 1минуту.

Відео рецепт 👇