Запечені баклажани човники з фаршем та сиром у духовці

Це знахідка для смачного обіду або вечері! Обов’язково спробуйте приготувати! Звичайно не забувайте зберегти рецепт в закладки і за старання поставити Ваш ❤️ Як зробити Запечені баклажани човники з фаршем та сиром у духовці рецепт простий.

Інгредієнти

🍆 4 баклажана
🥘 350 гр яловичого фаршу
🍅 2 помідора
🧀 80 гр твердого сиру
🧂 Сіль, перець, паприка і улюблені спеції
🥬 Зелень для прикраси за бажанням

Запечені баклажани човники з фаршем та сиром у духовці покроковий рецепт

1. Нарізаємо баклажани уздовж навпіл на дві частини. Заливаємо баклажани водою і даємо постояти 40 хвилин, щоб пішла гіркота. Помідори нарізаємо кубиками. На великій тертці натираємо сир. На сковороду змащену оливковою олією викладаємо фарш, солимо, перчимо, додаємо паприку і улюблені спеції за бажанням, обсмажуємо до полуготовности.

2. Додаємо помідори і обсмажуємо практично до готовності. Баклажани натираємо улюбленими спеціями і відправляємо запікатися в духовку на 20 хвилин при 180 градусах. Дістаємо баклажани з духовки, вирізаємо серцевину. Серцевину баклажани дрібно нарізаємо і додаємо до фаршу, обсмажуємо все разом кілька минут.

3. Викладаємо фарш в баклажановые човники і зверху посипаємо тертим сиром Запікаємо човники 5-10 хвилин при 180 градусах щоб сир зарум’яниться. Посипаємо баклажановые човники зеленню і подаємо до столу.

4. дуже Смачне блюдо яке сподобається і Вам,і Вашим близьким! Крім того, це відмінна закуска до святкового столу!

Відео рецепт 👇