Риба форель з медом, лимоном і гірчицею в духовці

Як зробити Рибу форель з медом, лимоном і гірчицею в духовці рецепт простий. Дуже смачний і простий маринаді, який підійде до будь-якої риби.

Інгредієнти

На 2 стейка:
2 ч. л. соку лимона або лайма
1 ч. л. меду
0,5 ч. л. гірчиці
1 ст. л. оливкової олії
Сіль, пластівці Чилі перцю

Риба форель з медом, лимоном і гірчицею в духовці покроковий рецепт

1. Духовку розігріти до Т200С. Рибу промити і висушити. Посолити і присипати пластівцями Чилі. Перекласти у форму для запекания.
2. У мисці з’єднати всі інгредієнти для маринаду і добре перемішати. Полити їм рибку з двох сторін. Залишити хвилин на 5-10. Запікати 15-20 хвилин. Час залежить від розміру стейка.
3. Готову рибу присипати лимонною цедрою і подрібненим кропом. Вкуснооо! 👌 Всім гарної неділі ❤️☕