Пюре картопляне зі сметаною і яйцем

Як смачно зробити Пюре картопляне зі сметаною і яйцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

600 г картоплі
1 зубок часнику (за бажанням)
25 г вершкового масла
50 г сметани
1 жовток
сіль, перець

картопляне Пюре зі сметаною і яйцем покроковий рецепт

1. Картоплю і часник очистити, картоплю розрізати на 4 частини і відварити в підсоленій воді до готовності. Вийняти з холодильника масло, сметану і яйце. З картоплі злити відвар в окремий емкость.
2. Додати до картоплі олію, розім’яти, додати сметану, жовток, стовкти картоплю в пюре. Підливаючи картопляний відвар, довести пюре до бажаної консистенции.

3. Якщо ви готуєте подвійну порцію, просто додайте ціле яйце, злегка збите виделкою. Смачно до неподобства!!!