Голубці Баклажан Помідор Перець

Голубці Баклажан Помідор Перець простий рецепт.

Інгредієнти

✔️Два баклажана
✔️Два помідора
✔️Два болгарських перцю
✔️Вилок капусти

Для фаршу :
✔️Фарш (свинина, яловичина) 800 грам
✔️Ріпчасту цибулю
✔️Зелень (кінза , петрушка)
✔️Сіль, перець чорний, паприка
✔️Рис

Для засмажки:
✔️Рослинна олія 20 мл
✔️ріпчасту цибулю
✔️помидорка
✔️половина перцю
✔️1 ст. л томатної пасти
✔️0.5 ст. л паприки

Голубці Баклажан Помідор Перець покроковий рецепт

1. З овочів видаляємо всю м’якоть, окремо в підсоленій воді відварюємо капусту (не зливаємо воду) і поділяємо на аркуші. Готуємо фарш, до фаршу додаємо подрібнений в блендері цибулю і зелень, приправи і рис.

2. Готуємо зажарку, на олії обсмажуємо цибулю, додаємо червоний перець, потім помідор і перець, томатну пасту розвести з водою і додаємо до засмажки, тушкуємо ще 5-7 хвилин. Начиняємо наші овочі фаршем, заздалегідь звертаємо всі голубцы.

3. Починаємо, першим шаром два відвідних листа, потім зажарку, потім викладаємо рядами толму і овочі, кожен ряд змащуємо зажаркой.

4. Заливаємо бульйоном який залишився від капусти , накриваємо тарілкою зверху . Готуємо на середньому вогні 45-50 хвилин, перевіряємо готовність за рісу, він повинен бути повністю готов.

Відео рецепт 👇